Beranda

[FREE WRITER] Perfect Chemistry Chapter 1 (An Adaption)

16 Komentar

Title                       : Perfect Chemistry Chapter 1 (An Adaption)
Author                  :  Applersoti
Length                  : Continue
Genre                   :  Romance, Action
Rating                   : PG (sedikit dewasa but its okay I’ll cut it off )
Main cast             : Kwon Jiyong – Gdragon (Bigbang) and Sandara Park – Dara (2NE1)
Support Cast      :  Park Yerin ; OC Cast
Choi Seunghyun , Lee Seungri ; BIGBANG
                                Park Bom , Lee Chaerin (CL) ; 2NE1
                                Jang Wooyoung ;  2PM
                                Jessica Jung ; SNSD
                                And many more….
DisclaimerTHIS STORY AND CASTS ARE NOT MINE. ALL CREDIT BELONGS TO àSIMON ELKELES ß AS THE AUTHOR OF THE STORY.
 
  Lagi
Iklan

[FREE WRITER] For The First Time Part 9 (Daragon Couple)

22 Komentar

Author: Applersoti
Length: Continue
Genre: Romantic, comedy
Rating: PG
Main cast: Kwon Jiyong-G Dragon (Bigbang) and Park Sandara-Dara (2NE1)
Support Cast: YG Family.
Disclaimer: THE CASTS ARE BELONGS TO THEIR GOD. The plot is mine. NO PLAGIARISM PLEASE, USE UR BRAIN MADEAR J
WARNING! This part is the longest part I’ve ever made!!! Hahahaha so please, enjoy ur read, ‘kay? ^^
 
A/N: Hello guys, sorry for late post -_- I know its been awhile but please forgive me ok. Since lately, I really don’t have much time and idea to write so…. *pleading eyes* I’m sorry L  I’ve been so busy nowadays with my oh-so-damnsuck college stuff and thingy-_-
And, so on… disini hanya Author POV aja. Why? Karena aku ingin nyoba hal yang baru. Aku rada pusing mindah-mindah POV karena harus mikir bagaimana ceritanya. Dan finally aku memutuskan untuk membuat part ini ALL AUTHOR’S POV J
Yeah yeah… mungkin ada beberapa yang gasuka, but… this is my decision anyways hehehe. Oh ya, FF Ririn couple sementara aku tunda dulu, karena bener-bener gak ada ide untuk ngelanjutin ceritanya T^T hiks jeongmal mianhae #getokkepalapakepalu
Satu lagi. Aku mau share fanfiction yang diadaptasi dari Novel yang lagi aku baca, rencananya aku mau share fanficnya setelah FTFT part 10. Cuma.. aku masih bingung kira-kira, kalian pengennya couple apa. Daragon, TopBom, Ririn, atau Daemin atau TaeRin (Taeyang-Chaerin) ? komen yah dibawah biar aku bisa mutusin kira2 siapa yang bakal jd karakter di ffku selanjutnya J
Okay, tanpa banyak berkata-kata lagi, here it goes!!!
BABAM!!!!!